U kunt bouwen op...

Vdk-group
Vdk-group

onze ervaring ...

Door onze jarenlange ervaring met verschillende types van bedrijfsgebouwen in diverse sectoren, zijn we in staat om volop met de klant mee te denken. Om problemen op te lossen en nieuwe pistes op te zoeken. Een knowhow die we graag ten dienste stellen van uw specifieke wensen en van de technische en functionele eigenschappen waaraan het gebouw moet voldoen.


onze zin voor detail ...

Geen succesvolle samenwerking zonder een gedetailleerde tijd- en kostenplanning. We houden eraan u op voorhand voldoende te informeren en naderhand de planning stipt en tot in het kleinste detail uit te voeren.
Onze medewerkers gaan volledig voor uw project. De hele dag door staan ze tot uw dienst om het bouwproces van briefing tot oplevering zo vlot mogelijk te laten verlopen. De samenstelling van ons team is daarbij doorslaggevend. Bij Metaalbouw Vandekerckhove werken jonge mensen, met een drang naar innovatie, constructief samen met ervaren collega’s, die het klappen van de zweep kennen. Zij staan dat jonge geweld bij, met een pak kennis en praktijkervaring. Dat evenwicht vindt u in elke van onze projecten terug.

onze professionele middelen ...

Ons eigen atelier bestrijkt meer dan 12000 m2 en is uitgerust met performante zaag-, boor en ponsmachines.
Watergekoelde halfautomaten worden gebruikt voor het samenstellen en het lassen van de profielen. Een staalstraalmachine en airless-spuitinstallatie zorgen ervoor dat we de staalconstructies intern kunnen voorzien van één of meerdere laklagen. Voor het transport beschikken wij over een dieplader, uitschuivers voor uitzonderlijk vervoer en tal van gewone opleggers. De montageploegen zijn uitgerust met eigen hydraulische kranen en hoogtewerkers, waardoor we iedere staalconstructie en alle mogelijke types muren, wanden en dakbedekking zelf kunnen monteren. Het ontwerp van de staalconstructies kan volledig intern gebeuren. Daarvoor beschikken we over de nodige rekensoftware en CAD-tekenpaketten.

VDK-group
ga naar: